Sluit menu

Snel aangevraagd

Binnen enkele minuten online aangevraagd

Ondersteuning

Zeker weten dat al je gegevens juist zijn ingevuld

De verbeteringen bij mijnVerklaring maken het aanvragen van een VOG nóg makkelijker

De verbeteringen bij mijnVerklaring maken het aanvragen van een VOG nóg makkelijker

13 aug 2020
— door Claire
3 min

PERSBERICHT

De verbeteringen bij mijnVerklaring maken het aanvragen van een VOG nóg makkelijker

Werken waar u het liefste wilt – zelfs als dit in het buitenland is – komt een stuk dichterbij met de nieuwe dienstverlening van mijnVerklaring. Het innovatieve bedrijf helpt u snel aan een Verklaring Omtrent Gedrag. U hoeft hiervoor niet eens meer langs het gemeentehuis te gaan.

Aan de hand van een screeningsprofiel beoordeelt Justis of uw verleden een belemmering kan zijn voor uw nieuwe functie. Als u een strafblad heeft, kan uw VOG-aanvraag geweigerd worden. U hoeft zich dan nog geen zorgen te maken: mijnVerklaring heeft succesvolle juristen in dienst die u ondersteunen als u bezwaar maakt.

Niet alleen het aanvragen van een verklaring of het ondersteunen bij bezwaar zijn verbeterd bij mijnVerklaring. Sinds Sanne Houtkamp directeur is heeft het bedrijf veel veranderingen ondergaan. Dit uit zich vooral in een vergrote en verbeterde dienstverlening, een fijnere klantbeleving en een hogere betrouwbaarheid.

Zo kunt u tegenwoordig uw nieuwe arbeidsovereenkomst laten controleren op rechtsgeldigheid. De juristen kijken zelfs of uw diploma’s valide en betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn er extra maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen, waardoor u het advies van mijnVerklaring veilig kunt aanvragen.

Sanne heeft haar jarenlange ervaring in dienstverlenende rollen en een secretariële opleiding ook gebruikt om de klantenservice te verbeteren. Zo wordt het personeel uitgebreid getraind vóór en tijdens hun functie. Daarnaast is er een chatfunctie ingesteld, waardoor u altijd snel contact kunt opnemen als u vragen heeft. Eén ding is zeker: het nieuwe beleid van mijnVerklaring helpt u extra snel aan uw droombaan.

 

 

Noot voor de redactie:
Contactgegevens:
085 025 00 59
klantenservice@mijnverklaring.nl
www.mijnverklaring.nl

Start vandaag nog met aanvragen

Snel geregeld

Binnen enkele minuten online aangevraagd

Prescreen

Zeker weten dat al uw gegevens juist zijn ingevuld

Leestijd 3 minuten
Sluiten

Deel dit bericht

Kopieer de URL uit bovenstaand vak. Of gebruik uw browser share optie.